اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

بیاد سید احمد آقا در آستانه سالگرد ایشان؛ - با ولایت تا شهادت
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
با ولایت تا شهادت
بیاد سید احمد آقا در آستانه سالگرد ایشان؛
  سید احمد آقا:هر کس بین اطاعت از مقام معظم رهبری و امام راحل (ره) تفاوت قائل باشد، در خط آمریکاست
    با آنکه یقیناً از ایشان توقعات گوناگون بود و ایشان هم یقیناً در اطرافشان وسوسه هایی بود، اما ایشان محکم ایستاده بود و همان اصولی را که مورد نظر شریف امام، رضوان الله تعالی علیه، بود، با قاطعیت تمام ابراز می کرد(1388/12/23)

حیات حجت الاسلام سید احمد خمینی را می توان به چند برهه تقسیم کرد. یکی از این برهه ها دوره پس از وفات حضرت امام تا پایان عمر شریف این یادگار امام راحل است که ایشان در این برهه هم، از امتحانات سربلند بیرون آمدند و الگویی شدند برای کسانی که می خواهند در خط صحیح ولایت حرکت کنند و به وسوسه خناسان(که عموماً در شکل دوست ظاهر می شوند) گوش فرا ندهند.

یکی از جملات معروف یادگار امام در آن دوره این بود: «هر کس بین اطاعت از مقام معظم رهبری و امام راحل (رضوان الله علیه) تفاوت قائل باشد، در خط آمریکاست.»

در هر حال، عموم صاحب نظران بر درخشندگی خاص این برهه از حیات ایشان تأکید کرده اند.

مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای هم در مصاحبه ای که در سال 1374 با مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام (رضوان الله علیه) داشتند راجع به ابعاد مختلف و دوره های گوناگون زندگی مرحوم سید احمد خمینی مطالب مهمی ذکر نموده اند و از جمله به بصیرت مرحوم سید احمد خمینی در دفع وسوسه ها و در فرق گذاشتن بین انتقاد به دولت و تقابل با نظام اشاره فرموده اند.

در زیر بخ+شی از سخنان آیت الله خامنه ای در این مصاحبه که مربوط به عملکرد و مشی مرحوم سید احمد خمینی در دوره پس از وفات حضرت امام است را می خوانیم: «ایشان بعد از رحلت امام، موضعی را اتخاذ کردند که خیلی تحسین برانگیز بود. در مورد مسئله رهبری و بعد هم در درجه دوم در مورد مسئله دولت. البته ایشان انتقادهایی هم به بعضی از امور و مسائل دولت داشتند، اما این انتقادها منعکس نمی شدند و یا خیلی کم منعکس می شدند. اما در مورد مسئله رهبری، نظرشان با آنچه از طرف رهبری ابراز می شد، موافق بود. مقصود این است که در برهه بعد از امام، ایشان یکی از بهترین مواضعی را که ممکن است کسی مثل ایشان داشته باشد، در دفاع از اصول انقلاب و موازین آن داشتند و از خط حقیقی امام، از جان و دل دفاع می کردند. ایشان از رهبری نیز دفاع بسیار جانانه ای کردند، یعنی هم از اساس رهبری و هم از شخص حقیر دفاع می کردند و بر روحیه هایی که ممکن بود جور دیگری فکر یا احساس کنند، تأثیر زیادی داشتند. در هر حال موضعی که ایشان بعد از رحلت امام اتخاذ کردند، خیلی ارزشمند بود. من معتقدم که یکی از بهترین فصول زندگی ایشان عندالله همین فصل اخیر است که ایشان واقعاً راه خدا را، راه حق را و راه صحیح را متقرباً الی الله پیمودند. با آنکه یقیناً از ایشان توقعات گوناگون بود و ایشان هم یقیناً در اطرافشان وسوسه هایی بود، اما ایشان محکم ایستاده بود و همان اصولی را که مورد نظر شریف امام، رضوان الله تعالی علیه، بود، با قاطعیت تمام ابراز می کرد.»



  • کلمات کلیدی :
  • نوشته شده در  سه شنبه 88/12/25ساعت  7:43 صبح  توسط m 
      نظرات دیگران()


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    مهدی(عج) در کلمات اهل سنت:
    دلایل وجود و ولایت حضرت مهدی(عج)
    جوان از نگاه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
    تولی و تبری در عرصه سیاست باید تابع تفکر و مبانی امام باشد
    نگاهی به وصیت نامه الهی -سیاسی حضرت امام (ره)به مناسبت بیست و یک
    [عناوین آرشیوشده]